Първоначално публикувано от vnimavai
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добавка Дизелово гориво
Collapse
X
-
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
-
Освен добавките според мен е и добра идея да държите резервоара си поне над половината, защото колкото повече нафта в резервоара по-трудно ще се вледениAR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
нЕма ядове с вледеняването колега - зависи к`ви бльоди са ни сипвали през времето и ако се е събрало достатъчно да се вледени - то ще се вледени. Миналата зима свалиха едно Паджеро с фул резервоар - от него изчегъртаха поне 10 кг лед - видях го с очите си - да не говорим` че всички горивопроводи бяха камък. Човекът каза, че освен на Лук... не е слагал грам от друго място.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
една зима купувах нафта на черно и по дъното на шишетата и тубите имаше бяла утайка. не я сипах утайката в резервоара.Last edited by gjulizar83; d.m.y г., 09:26.1.9JTD 105+
Comment
-
Тези дни се консултирах с още няколко познати, със сервизи в Плевен, те пък напълно отричат слагането на каквото и да е, различно от добавка Кастрол ТДИ (ако съм решил да слагам нещо) ???sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
-
Аз пък карам само със Redex и съм доволен от него. И тази зима ще сипвам от него. Голямата разфасовка (четири резервоара - по 50литра) е 17.55лв ако не се лъжа в стотинките.
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеНякой пробва ли вече да сипе двутактово масло в нафтата.Пишете какви са впечатленията относно работата на двигателя.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
Аз се каня от доста време,и май се наканих,само трябва да ми донесът малсото и ще сипя да видя ефекта,мен ме интересува най-вече сутрин студения старт,че такива звуци издава направо ме боли сърцето.Правилната пропорция е 1:200 демек на 1л нафта 5 мл. масло,или на 70 л. 300-350 мл.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Мъри,аз слагам масло ама да ти кажа звука сутрин на студено си е същия като без маслоsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Елдонс,гръцко масло 9.80 му е литъра.Полусинтетично,за мотоциклети и скутери с разделно мазане.Тъмно синьо-зелен цвят.Между 5 и 10 мл на литър се смесва,като аз лично гледам да го до карам до горната граница.
При първото сипване,задължително по 10мл на литър,като се опитва да се предвиди и количеството налична нафта.
Comment
Comment